girona.cat

Perfeccionament en gravat i llibre d'artista

Inscripcions

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:206,00 €

En aquest curs, continuació del curs d’iniciació, els alumnes podran ampliar els seus coneixements i realitzar gravats de major complexitat tècnica: alcogravat, tècniques additives, electrogravat, fotopolímers, gravats en color, collage, estampació avançada...

El curs té com a objectiu el coneixement de les tècniques de gravat tradicionals i les noves tècniques de gravat amb nous materials. Els alumnes obtindran els coneixements teòrics de les tècniques del gravat i treballaran les seves planxes amb cada una de les tècniques exposades. Amb els gravats que es facin durant el curs elaborarem un llibre d’artista i farem un estudi de les seves possibilitats expressives.

El curs es complementa amb visites a exposicions i tallers de gravat i a col•leccions que habitualment són tancades al públic. Per il•lustrar cada tècnica el professor aportarà gravats dels artistes del seu taller per comentarlos amb els alumnes.

*És necessari tenir uns coneixements mínims de la tècnica o haver fet el taller d'iniciació.

Professor: Sebi Subirós. Horari: dimarts de 16.30 a 20.30 h. Calendari: semestral del 9 de febrer al 15 de juny de 2021. Descomptes: consulta els descomptes a "Més informació"

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web