Tipus: | Taller |
Data: | Acte ja realitzat |
Lloc: | Centre Cívic Pla de Palau |
Preu: | Gratuït |
Aprendrem a fer el pa de cadis, també anomenat massapà de Cadis, una dolçaina d'aquesta època, relativament senzilla, boníssima i visualment preciosa. A càrrec de Mònica Tarradellas.
Durada aprox 45 min
Ingredients: (per 3 pans de Cadis petitons)
500 grams de farina d'ametlla
100 grams de patata bullida
375 grams de sucre blanc
2 ous petits
la pell de mitja llimona ratllada ben fina
fruites confitades: cireres, meló, taronja...el que trobeu!
un rovell d'ou rebaixat amb un parell o tres de cullerades d'aigua per pintar-los
Instruments de cuina: Un bol, safata, paper de forn i forn.
Organitza: AV Pla de Palau St Pau. Format: Virtual (Instagram @mtarradellas)
© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web