girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.
VIRTUAL

Debat filosòfic: "L'amistat"

Tipus:Debat
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Gratuït

El debat filosòfic es planteja com una conversa oberta i per participar-hi no cal altra disposició que la de compartir, amb un esperit obert i crític, les pròpies idees. L’objectiu no és arribar a cap conclusió, ja que es tracta d’aprendre a escoltar, parlar i debatre respectant la correcció formal i racional dels arguments.
Aquesta activitat té una certa tradició i arrelament en alguns països, es considera deutora de Sòcrates, que qüestionava els seus conciutadans per les places i els carrers. Els portava a reflexionar sobre les seves vides partint de preguntes senzilles.
La tertúlia s’inicia amb una roda de preguntes que els assistents formulen sobre temes que els interessen o preocupen, ja sigui de l’actualitat o de l’òrbita dels seus interessos particulars. Després, lliurement es van contestant seguint un fil de conversa supervisat pel guia.

Tema: "L'amistat"
3 dies abans de la data del debat rebreu un correu electrònic amb un enllaç per accedir a la reunió de Zoom.

Impartit per: Josep M. Carbó

Organitza: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web