girona.cat

Girona de novel·la

Una ruta literària per la ciutat

Tipus:Altres
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Diversos espais
Preu:Gratuït

Girona de novel·la és un itinerari per la literatura actual de Girona tot recorrent la ciutat de la mà de l’escriptor Martí Gironell.

Gironell ha preparat un itinerari literari per la ciutat amb l’objectiu de llegir-la amb uns altres ulls, d’admirar el seu patrimoni històric a través de la literatura. Tal com l’han plasmada diversos autors en diferents moments de la seva història. Així recorrerem alguns carrers de bracet amb Miquel Pairolí, Javier Cercas, Mar Bosch, Gerard Quintana, Pep Prieto o Alfred Bosch. L’objectiu doncs no és altre que veure la ciutat d’una altra manera, interpretar-la, conèixer-la i/ o reconèixer-la, descobrir-la o redescobrir-la gràcies a literatura.

6 novel·les diferents de 6 autors, 6mirades diferents, d’èpoques diferents que retraten diverses parts i/o aspectes de la ciutat. Ens hi aturarem en aquets indrets. I els contextualitzarem amb la novel·la, llegint-ne un fragment. Farem ciutat i, a més, us obrirem la porta a llegir aquestes novel·les que passen a aquí, a Girona.

Itineraris: Martí Gironell. Organitza: Escola Municipal d'Humanitats. Fotografia Martí Gironell: Dani Albertos. Per accedir als podcasts ves a "Més informació"

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web