girona.cat

Concert de Nadal de Música Antiga de Girona

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Aquest any el concert va dedicat recuperar algunes obres del mestre Francesc Soler (Tarragona ~ 1645 – Girona 1688), actiu a la nostra catedral entre 1682 i 1688. Soler va ser un impulsor de la capella de música de la catedral, aconseguint un edifici per a la seva activitat, l’actual edifici on s’accedeix al museu de la catedral, va introduir nous instruments i va iniciar l’arxiu musical de la catedral i ens ha deixat una notable quantitat de partitures atès els pocs anys que va viure entre nosaltres. La qualitat de la seves composicions, pròpies del barroc central, admira els especialistes.

Les circumstàncies excepcionals de l’actual pandèmia han aconsellat de posposar al mes de gener el tradicional concert de Nadal de Música Antiga de Girona. Es per això que no hi haurà l’acostumada presentació prèvia al concert, i aquesta es farà dins la mateix Auditori. Els detalls de l’accés al concert es donaran a conèixer oportunament a la pàgina web de l’associació (veure "Més informació" en funció de la situació sanitària del moment.

Organitza: Associació Música Antiga de Girona. Inscripció gratuïta obligatòria a través del web de Música Antiga de Girona. Places limitades.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web