girona.cat
VIRTUAL

Docs del mes en línia. Overseas

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

Davant la impossibilitat de poder programar de manera presencial la projecció habitual del Docs del mes, us oferim la possibilitat de veure en línia el documental d'aquest mes de novembre.

Overseas de Sung-A Yoon (França i Bèlgica, 2019) 90 minuts. VOSC

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l’estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-a Yoon, barreja d’humor negre i denuncia social, posa en evidència una forma encoberta d’esclavitud moderna.

Overseas segueix l’etapa de formació d’un grup de dones que es preparen per afrontar una nova vida lluny de casa. La majoria dels contractes laborals, les obliguen a passar anys sense poder veure ni als fills ni a la família. Durant la sessions de formació a l’escola, les alumnes practiquen tant el paper d’empleada com el d’amo, donant peu a situacions tan surrealistes com corprenedores. Aviat seran exportades a l’estranger com si fossin mercaderies i quedaran soles davant l’explotació laboral i agressions de tot tipus. Una història commovedora que mostra la determinació d'unes dones valentes, que s’agermanen sense perdre el sentit de l’humor, i que comparteixen estratègies per afrontar el futur amb fermesa.

No us el perdeu.

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el dijous dia 3 de desembre a partir de les 19.00 hores. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins el 17 de desembre. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web