girona.cat

XVI Mostra de Cinema Africà. Talking about trees

Àfrica amb ulls africans

Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Arribem a la setzena edició de la mostra de cinema africà. La mostra ofereix a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostren el continent africà a través dels ulls i les càmeres dels seus directors. Quatre sessions que ens permeten descobrir la producció cinematogràfica africana, un cinema abundant, interessant però malauradament massa desconegut.

En aquesta sessió projectem: Talking about trees de Suhaib Gasmelbari (Alemanya, el Txad, França, Qatar, Sudan, 2019) 93 minuts VOSE

Ibrahim, Soliman, Manar i Eltayeb són cineastes i amics des de fa més de quaranta-cinc anys, a més d'uns idealistes amb una gran humanitat. Tornen a retrobar-se, després d'anys d'allunyament i exili, per fer ressorgir un vell somni: convertir en realitat el cinema al Sudan. Estan decidits a deixar empremta i contagiar el seu amor pel cinema. A través de les imatges que van crear, les que van perdre i les que només són un desig, revelen el meravellós i alhora horrible rostre del seu país.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Ho organitza: Aliança Francesa Girona i Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web