girona.cat

Docs de mes. Advocate

Les millors estrenes documentals a Girona

Documental del mes
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut (Museu del Cinema)
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El primer dijous de cada mes us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Advocate de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche (Israel, Canadà i Suïssa, 2019) 108 minuts VOSC

Jueva i advocada, Lea Tsemel és un terratrèmol de l’advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins, es considera una ‘optimista dona enfadada’. Sense pels a la llengua, accepta representar acusats palestins hagin o no comés delictes sota la revolucionària idea i forta convicció que la repressió que pateixen justifica la seva lluita per alliberar-se.

Un seguiment exhaustiu durant la preparació de les defeses de dos casos concrets, el d’Ahmad, un nen de 13 anys, acusat de participar en un apunyalament d’un noi israelià i el de Israa Jaabis, acusada pels oficials israelians d’un intent frustrat d’atemptat suïcida, ens apropa a la inclassificable i excepcional personalitat de la protagonista.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Entrada: lliure. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web