girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemŕtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.
VIRTUAL

Els millors contes del món

Monogrŕfic de l’Aula d’escriptura

Tipus:Curs
Data:
Dilluns 01/02/21, 18 h

Lloc:Centre Cultural La Mercč
Preu:40 €

Proposem llegir i comentar amb deteniment nou contes de diversos orígens i estils, escrits per autors com Leonora Carrington, Julio Cortázar o David Foster Wallace, que el coordinador del curs considera els millors que ha llegit mai. Serviran per parlar del tema, del final, del punt de vista i de tot el que sorgeixi. Cada alumne rebrŕ un dossier amb els contes.

Horari: de 18 a 20 h. Professor: Vicenç Pagčs. Organitza: Aula d'escriptura. Places: limitades. En cas que les mesures sanitŕries no permetessin portar a terme el taller en format presencial, es mantindria perň en format virtual.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web