girona.cat

Més lloc per a la fosca

Tast - espectacle en creació

Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Més lloc per a la fosca és una investigació sobre la relació entre la tradició oral i l'univers mític que va construir Víctor Català. Un musical postdramàtic (vegeu Lehmann), experimental, literari i d’arrel, que parteix del “cicle ombrívol” de l'escriptora (Drames rurals, Ombrívoles, Solitud, Caires vius) i n'hereta l'esperit transgressor. Aquest acte és una oportunitat d’acostar-se al procés creatiu d’un espectacle. D’entendre com es concep i veure’n els primers resultats. Alhora, és un punt de trobada i d’intercanvi entre creadors i públic, un espai en què podreu dir la vostra i fer aportacions en una fase incipient de creació. En el futur, també podreu contrastar el que veieu amb el resultat final de l’espectacle quan torni a Girona. Us hi esperem!

El projecte ha obtingut una subvenció KREAS de producció i exhibició de l’Ajuntament de Girona i és una coproducció de la Fira de la Mediterrània i el Festival De llegendes. També compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala i la Càtedra Víctor Català i la col·laboració de La Marfà i el Museu de la Vida Rural.

Intèrprets: Carles Viarnès, Míriam Encinas-Laffitte, Elvira Prado-Fabregat i Laia Fortià. Organitzen: Càtedra Víctor Català de la Universitat de Girona i Escola Municipal d’Humanitats. Inscripció: gratuïta.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web