girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.
VIRTUAL

Josep Pedrals: És un dir

Temporada Alta
Tipus:Teatre
Data:
Acte ja realitzat
Preu:8 €

El poeta i rapsode Josep Pedrals, guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Literatura 2018, es dedica a portar la poesia als escenaris i a jugar amb la sonoritat dels versos, entre moltes altres coses. En aquest recital, plantejat al voltant del mateix fet de recitar, ens proposa algunes preguntes. Les paraules se les endú el vent, però: on se les endú? Les arrossega? Es van barrejant les unes amb les altres o són destriables enmig de les ràfegues? Queden esvaïdes o segueixen sonant nítides? Hi ha algun racó de món on s’acumulin totes les paraules, arremolinades? Es produirà un tornado de paraules? Segueixen algun moviment cíclic, les paraules en el vent? Poden tornar al lloc on han estat originades? T’empassaràs el que has dit encara que no vulguis?

L’Espai Zoom de Temporada Alta ofereix l’oportunitat de redescobrir textos teatrals i poètics, així com de gaudir de la proximitat dels intèrprets.

Textos i interpretació: Josep Pedrals

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web