girona.cat

Persones, idees, espais, equips: Artesanies digitals

#ProfessionalsICC
Tipus:Taula rodona
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de l'Assumpció
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Una taula rodona per abordar la situació actual de les anomenades artesanies digitals: la seva presència, els reptes de futur, els recursos dels que disposen i les vies de desenvolupament. L’esdeveniment s'emmarca dins les les Jornades Voltaiques organitzades per l’Associació Cultural La Volta i l’Oficina de Foment de les Arts. El cicle “Persones, idees, espais, equips” cerca crear espais de debat que volen tractar qüestions d’interès per al desenvolupament empresarial dels sectors professionals específics que es reuneixen a cada edició.

Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC), Associació Cultural La Volta i Oficina de Foment de les Arts. En cas de no poder-se realitzar presencialment, es realitzarà de manera virtual.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web