girona.cat
VIRTUAL

Orientació i acompanyament juvenil

#ProfessionalsICC
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Jornada sobre la informació i orientació laboral per a joves amb inquietuds creatives dirigida a tècnics de joventut de les Comarques Gironines. Aquesta trobada pretén ser un punt de trobada per a definir un programa conjunt de suport en la orientació laboral de joves que mostrin inquietuds creatives. La finalitat és reunir a tècnics de joventut de les Comarques Gironines per a que coneguin exemples de bones pràctiques d’orientació i assessorament a joves així com diversos casos concrets de joves amb projectes culturals de tota mena.

Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) en col·laboració amb la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona, i la Coordinació Territorial de Joventut a Girona (DGJ). En cas de no poder-se realitzar presencialment, es realitzarà de manera virtual.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web