girona.cat
VIRTUAL

Ajudes econòmiques públiques a les empreses culturals. Comparem i aclarim dubtes (ICEC, Ministeri, SOC)

#ProfessionalsICC
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

L’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) organitza una jornada informativa dedicada a les ajudes econòmiques públiques al sector cultural. La crisi de la Covid-19 ha provocat que molts autònoms i petites empreses s’hagin vist amb la necessitat de demanar ajuda per sobreviure com empresa. En aquest taller resoldrem alguns dubtes sobre les similituds i les diferències entre els diferents tipus de subvencions i coneixerem els elements clau que cal tenir present quan demanem una subvenció a l’ICEC, el SOC, al Ministeri de Cultura, o si necessitem un préstec.

Dates: aquesta activitat consta de dues sessions, l'1 i el 3/12. La inscripció és per a les dues sessions. Horari: de 10 a 12 h. Participa: Facto Coop. Organitza: Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC)

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web