girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.
VIRTUAL

Personatges: creació i caracterització

Monogràfic d’escriptura en format virtual

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:50 €

Els personatges són el motor de les històries que inventem: creen un vincle afectiu del lector cap a la història narrada. Els personatges, un cop creats, porten inherent una visió del món i un anhel que els fa moure d’on estaven situats al principi de la història. En aquest monogràfic facilitarem eines per construir-los, caracteritzar-los i fer-los vius i fascinants.

Metodologia: aquest és un taller virtual que es portarà a terme en directe els dies i hores marcats en el calendari. La professora i els alumnes es connectaran a través de la plataforma virtual l’enllaç i codi que se’ls enviarà prèviament. Professora: Assum Guardiola. Horari: de 18 a 20 h. Places limitades: màxim 15 persones. Organitza: Aula d'escriptura

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web