girona.cat
VIRTUAL

Jornada professional de dramatúrgia en línia

#ProfessionalsICC
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Online
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

L’Oficina de Foment de les Arts organitza una jornada en línia dirigida als professionals de les arts escèniques i altres activitats relacionades per compartir coneixement al voltant de temes clau per al sector i resoldre dubtes al voltant de diversos temes que impacten en l’activitat dels professionals: la venda de drets d’autor teatrals, experiències amb l’exportació i la internacionalització de textos o les potencials oportunitats per als professionals de la dramatúrgia en el sector dels videojocs.

Les ponències seran a càrrec de diversos professionals i especialistes en les diverses temàtiques. Podeu consultar el programa d’actes complet a la pestanya "programes".

Horari: de 9.45h a 14.30h. Participa: Ignacio Monter, Jordi Casanovas, Luis Felipe Blasco i Josué Monchan. Organitza: Ajuntament de Girona - Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC)

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web