girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.
VIRTUAL

Cada cosa al seu lloc. Una mica d’ordre abans de volar

Amb El Despertador

Aula de Competències
Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Servei Municipal d'Ocupació
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Tot allò que puc fer per assolir els meus objectius

Enriqueta Pérez - El Despertador, coaching i recreació personal
Experta en acompanyament a les persones en processos de canvi

La planificació i l’organització és la competència que ens ajuda a definir objectius, marcar terminis i prioritzar recursos que ens permeten avançar constantment en els nostres reptes, definint metes a curt, mitjà i llarg termini. Prioritzant i establint línies d’acció i optimitzant recursos que ens permetin assolir els nostres objectius, gaudint del camí.

Treballarem, per tant, en la temporalització, distingint entre urgent i important. Ens fixarem en la mida de les tasques i la seva viabilitat, i definirem plans d’acció ecològics i realitzables.

SMObilitza el millor de tu!

Ho organitza: Servei Municipal d'Ocupació. Durada: 3h. Horari: de 9:30 a 12:30h. Places: 12

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web