girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Acte suspèsPlaneta M.art

A càrrec de Marcel Gros

Sant Narcís 2020
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Gratuït

Acte suspèsSeria difícil imaginar un planeta sense art. Marcel Gros ha creat, imaginat i somiat un món interior: el Planeta M.Art. El representarà amb una tecnologia d’alta definició en 3D que supera qualsevol realitat virtual. Música, paraules, formes, colors i moviment. En viu, en directe i en temps real. La sofisticada tècnica es diu “Teatre”.
Si estàs observant, mirant, llegint, imaginant, somiant… Escolta els colors, mira la música, inventa paraules, juga a crear i crea jugant. Pots crear coses úniques.
El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!

Inscripció: cal inscripció prèvia. Recomanació: portar l'entrada descarregada o impresa; Si finalment no podeu assistir a l'acte, cal avisar l'organització. Informació Covid-19: Seguiu les mesures per a la prevenció de la Covid-19.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web