girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Adrian Cunningham & His Old School

Concert de Sant Narcís

9è Jazz & Fires
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Sunset Jazz Club
Preu:10 socis 15 no socis

Concert d'absolut luxe per una de les jornades més destacades de les Fires, que com no podia ser d'una altra manera, ens arriba de la mà (i la generositat) del gran músic Dani Alonso, un dels grans agitadors i divulgadors del jazz a la ciutat de Girona. Ens proposa un quintet genial, que encapçala el brillant saxofonista i clarinetista Adrian Cunningham, que ens va deixar a tots impressionats en el seu primer concert al club l'estiu passat. Una meravella que no us podeu perdre!

Adrian Cunningham: saxo i clarinet. Dani Alonso: trombó. Gerard Nieto: piano. Albert Martínez: contrabaix. Martí Elias: bateria

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web