girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

El Cor Quiet

A càrrec de Raquel Anguita

Tipus:Dansa
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Biblioteca Salvador Allende
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Peça de dansa contemporània inspirada en el poemari “El Cor Quiet” de Josep Carner.En aquesta peça es veurà sobre l’escena una nova dimensió de la seva obra donant cos a la paraula escrita, donant forma a l’ imaginari de les seves poesies a través de la llengua de signes catalana i el moviment de la dansa. Coreografia del projecte “Balla’m un llibre”.


Ho organitza: l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), l'Institut Català de les Empreses Culturals i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web