girona.cat
VIRTUAL

Gestió econòmica per a les ICC en temps de coronavirus

#ProfessionalsICC
Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Conèixer els recursos econòmics amb els quals compten i planificar el curt i mig termini ens pot ajudar en la gestió econòmica. En la sessió online en diferit s’oferiran eines i pautes útils per gestionar la tresoreria, controlar el compte de resultats i tenir una acurada previsió d’entrades i sortides.
El taller permet l’assessorament optatiu i personalitzat per resoldre dubtes i acompanyar en la implementació de les eines explicades.
Aquesta formació en línia es programa en quatre fases:
1. Webinar amb els conceptes bàsics de la gestió econòmica
2. Accés a plantilles pràctiques per al seguiment econòmic
3. Elaboració d’exercicis pràctics (seguiment individual)
4. Correcció individual i personal dels exercicis (seguiment individual)

Irene Borràs, economista (https://www.linkedin.com/in/ireneborras/). Máster en Polítiques Públiques i Socials (UPF) i Direcció General de Marketing (ESADE). Assessora a empreses i diferents organitzacions en aspectes econòmics i de comunicació. Docent en diferents universitats (UOC, UB i URV). Intenta fer fàcil el món dels números per a persones de lletres.

Taller dirigit a: professionals, emprenedors i empreses culturals i creatives. Participa: Irene Borràs Currículum. Organitza: Ajuntament de Girona - Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC). La inscripció inclou els materials i l'assessorament expert de la Irene. Les inscripcions estaran obertes fins al 23/11/2020.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web