girona.cat
VIRTUAL

El sentit de la vida en temps d'incertesa

Dimensió existencial i vital

La vida després de la Covid
Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Sigui quin sigui l'encert de les polítiques que la covid ha generat, el fet és que el dia a dia de l'existència humana ha canviat de manera radical i l'horitzó del futur se'ns presenta ennuvolat. Hi ha senyals d'esperança, però també tendències que apunten cap a la deshumanització de l'educació i de les relacions humanes. És en temps com aquests és més important que mai plantejar-nos cap a on orientem la nostra vida.

Jordi Pigem és filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona. Ha sigut professor i coordinador de l’Àrea de Filosofia del Masters in Holistic Science del Schumacher College a Dartington (Universitat de Plymouth, Anglaterra), a més de professor convidat i ponent a diverses universitats d'Europa i Amèrica. Va rebre el Premi de Filosofia de l'Institut d’Estudis Catalans (1999), el Premi d'Assaig de Resurgence i de la Scientific and Medical Network (2006) i el Premi d'Assaig Joan Maragall (2016). Actualment, també col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

A càrrec de: Jordi Pigem. Coordina: Jordi Pigem. Organitza: Escola Municipal d'Humanitats. Inscripció gratuïta: enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat amb el nom i cognom. Places limitades. Les inscripcions es tancaran el mateix dia de l'activitat a les 12 h del mig dia. No s'acceptaran les inscripcions que entrin més tard

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web