girona.cat
VIRTUAL

La pandèmia des de les ciències de la natura: un avís clar i un missatge d'esperança?

Dimensió global i ecològica

La vida després de la Covid
Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Des de les ciències de la natura i de la vida s'interpreta la covid-19 com un aspecte de la crisi ecològica global (climàtica i de biodiversitat) en la qual estem immersos. En aquest sentit, és un avís clar que ens convida a transformar —amb la mateixa determinació que hem fet front a l'emergència sanitària— les tendències insostenibles que depenen de nosaltres per unes altres que siguin més saludables amb nosaltres mateixos i la nostra Mare Terra. S'exposen set eixos de transformació prioritaris.

Josep Maria Mallarach és Doctor en Biologia, Màster en Ciències Ambientals i llicenciat en Geologia. És consultor internacional per diverses organitzacions, com ara UINC i UNESCO. També és assessor de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural, membre de la comissió gestora de Conservació.cat i de la Comissió d’Ètica de la Xarxa de Custòdia del Territori, entre altres.

A càrrec de: Josep Maria Mallarach. Coordina: Jordi Pigem. Organitza: Escola Municipal d'Humanitats. Inscripció gratuïta: es recomana la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat amb el nom i cognom

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web