girona.cat

Visita comentada a l'exposició El Temps Perdut de Xavi Bobés

Tipus:Exposició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Volta
Preu:gratuït

Instal·lació d’objectes, mobiliari intervingut i restes de coses que presenten una influència en comú: el temps passat entre mans a un escenari.

Després de més de quinze anys donant voltes entre maletes, caixes, moltes hores de magatzem i també de furgoneta, i finalment arribant a teatres i altres espais impossibles de nomenar un a un; no només la pols i les empremtes del desgast han transformat tot allò que ja des d’un inici era considerat memòria material. Alguns han gairebé desaparegut, altres han mudat en un estat híbrid entre aquí i el més enllà, i en alguns escollits, l’atzar els ha regalat la poesia dels temps perduts.

Alhora totes aquestes “coses” són també un inventari d’instants impossibles de recuperar. Només en queda un record cada vegada més transparent, i segur, alguna rampoina que tornarà d’aquí a uns anys al mercat de segona mà d’on prové, o a la deixalleria a l’espera de noves mans.

Aquesta instal·lació recull materials seleccionats dels espectacles: "El rei de la Soledat", "A taula", "Insomni", "Monstres", "Cosas que se olvidan fácilmente" i "Corpus".

Organitza: Associació Cultural La Volta. Amb el suport: Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona. Col·labora: Temporada Alta

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web