girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.
VIRTUAL

Café tertúlia: Identitats sexuals a l'adolescència

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Gratuït

Aquesta tertúlia forma part d’un cicle dedicat a l’adolescència on volem poder compartir dubtes, pors i obtenir recursos per a afrontar la diversitat i complexitat en aquesta etapa tant important de la vida
Compartirem una trobada per parlar sobre les identitats sexuals, per poder entendre la diversitat afectiva-sexual i de gènere i la importància de sentir-se reconegut i acompanyat a nivell familiar.
Per qualsevol persona adolescent és molt important sentir-se acceptat per l’entorn més proper, i les persones LGTBI no són menys, però moltes vegades, com a persones adultes, tenim pors i ens falten eines per a gestionar les necessitats i emocions dels adolescents en aquest viatge.

Impartit per Espai LGTBI Girona

Ho organitza: Pissarra del Ter i Espai LGTBI Girona. Hi col·labora: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web