girona.cat

Se respira en el jardín como en un bosque

El Conde de Torrefiel

Temporada Alta
Tipus:Teatre
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:12 €

Un espectacle per a un únic espectador que potser també serà l’únic actor d’aquest bosc simbòlic, en el qual mirar és tan important com actuar.

El Conde de Torrefiel convida l’espectador a un exercici escènic per a una sola persona. L’individu que entra en aquest bosc simbòlic, que s’assembla molt a l’artifici del teatre, ocupa el rol d’intèrpret i el de públic consecutivament. Hi haurà moments per mirar en silenci i d’altres per a una coreografia de moviments. Mirar i actuar, les dues accions bàsiques de l’acte teatral. Una reflexió sobre la convenció teatral i sobre com entenem la realitat. Una de les companyies catalanes més inclassificables, trencadores i amb més projecció internacional ofereix un experiment sobre el desig de mirar aquells mons artificials que hem creat.

Organitza: Temporada Alta. Durada: 35 min. Consulta totes les hores disponibles a l'enllaç "Més informació". . Aquest espectacle es presenta en el marc de Pyrenart, projecte POCTEFA 2014-2020 (Espanya – França – Andorra) cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web