girona.cat

Receptes per al desastre

Presentat per Oxfam Intermón Girona

Cinema i Solidaritat
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:Gratuït

La lluita contra el canvi climàtic implica a totes les persones. En la nostra vida quotidiana hi ha moltes accions que podem dur a terme per evitar la destrucció de l'entorn, però quantes?, com?, fins a quin extrem cal arribar?, quins dilemes ens planteja? Podem continuar vivint amb les mateixes comoditats i, alhora, reduir la nostra petjada ambiental? La pel·lícula ens mostra el poder que tenim les persones per canviar coses que semblen inamovibles, començant pel nostre model de vida, quan esdevenim activistes i exercim la nostra ciutadania d'una manera ferma i propositiva.

Emergència climàtica, una advertència global
Enguany, el Cicle de Cinema i Solidaritat (de setembre de 2020 a juny de 2021) ens convida a reflexionar, sota el títol “Emergència climàtica, una advertència global” sobre com el canvi climàtic està generant greus impactes arreu del món. Problemàtiques com el dret a l’aigua, la necessitat de preservar la biodiversitat o l’extractivisme i l’explotació de recursos naturals, entre altres, ens aproximaran a algunes de les causes i efectes dels canvis ambientals, i també ens aproparan a algunes possibles solucions.
Des de setembre de 2020 fins a juny de 2021, us proposem una pel·lícula mensual en una sessió on diverses entitats gironines implicades en aquests temes ens exposaran la seva perspectiva i ens convidaran a fer una reflexió conjunta sobre aquesta realitat.

John Webster. País: Finlàndia. Any: 2008. Durada: 85 minuts

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web