girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organitzaciˇ i mantindran el format telemÓtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a mÚs informaciˇ.

La veu del vell edifici

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI
Tipus:Visita guiada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu d'Hist˛ria de Girona
Preu:Gratu´t

Activitat guiada dins l'edifici que actualment acull el MHG, que explicarÓ la seva hist˛ria i els diferents usos que ha tingut al llarg del temps. Coneixerem quins elements es conserven del casal g˛tic propietat dels senyors de CartellÓ; la funciˇ de cada estanša en l'Ŕpoca del Convent de Sant Antoni de PÓdua de frares caputxins; com era l'Institut d'Ensenyament MitjÓ de Girona, l'Institut Vell, i quan l'edifici es va convertir en el Museu d'Hist˛ria de la ciutat.

Realitzaciˇ: Actiescola SL. Ho organitza: Ajuntament de Girona. Museu d'Hist˛ria de Girona. Hi colĚlaboren: Diputaciˇ de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. JEP: AgŔncia Catalana del Patrimoni Cultural, Consell d'Europa, Comissiˇ Europea, Federaciˇ Catalana de Municipis, Associaciˇ Catalana de Municipis, Insitut Ramon Muntaner, Associaciˇ Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web