girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Shi

Inund'ART
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu d'Història de Girona (Carbonera)
Preu:6,82 € anticipada 7 € taquilla

Shi presenta en aquest espectacle un tast a través de cançons escollides exclusivament per a cada experiència, extretes de l'experimentació, que busquen transportar l'espectador cap a l'essència sensorial que evoca emocions i sensacions, fruit del directe i única en cada moment. En cada proposta es planteja una sinergia imprevisible entre el públic, la música i la imatge projectada.

Carbonera del MHG
Durada: 35m
Horaris:
Divendres 16 d'octubre a les 19:30h i 20:30h
Dissabte 17 d'octubre a les 12:45, 18:15h, 19:15h i 20:30h

L'activitat s'adapta i respecta les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront la COVID-19 que estableixen les autoritats sanitàries.
Aforament limitat, es recomana reserva prèvia.
Preu entrada: 5€ anticipades i 7€ taquilla (15 minuts abans)

[Comprar entrades]

@SHIMUSICBAND (instagram i facebook)


Experimentació sensitiva de: Núria Mancebo, Anna Fusté i Anna Faure. Ho organitza: Festival Inund'art. Hi col·laboren: Ajuntament de Girona. Museu d'Història de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web