girona.cat

Concert Fina #Inconformista. Presentació del format "DISC ECOLÒGIC"

Cicle Mmm'agrada Molt la Música Girona

Mmm'agrada molt la música Girona
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa

L'artista i activista gironí, #artivista, presenta un nou format de disc, l'anomenat disc ecològic com a culminació de la gira de presentació del disc #Inconformista que va presentar a l'Auditori de Girona el Març de 2019. Un disc enregistrat amb els Gossos, les Anxovetes i Hora de Joglar (actualment Kozama), del qual s'ha esgotat la primera edició. Ara en Fina, exemplificant de manera pràctica la seva lluita ecologista, ens ofereix un suport editorial inèdit, el disc ecològic que podrem descobrir en el concert innaugural de la 3a temporada del cicle Mmm'agrada molt la música Girona.
El concert serà amb banda i acompanyat de grans amigues i artistes. Laura de Canciones de Nadie, (una revolució als escenaris Barcelonins), Mireia Vilalta (Guitarrista gironina) i el grup Alaire una proposta folk-fusió que ha girat molt pel territori. Col·laboracions reflex de la naturalesa participativa d’en Fina i de la seva mirada feminista.
Col·laboracions fruit de la complicitat d'aquestes artistes amb en Fina, #artivista implicat també amb la lluita feminista i de totes les diversitats.

Mesures covid-19. Aforament limitat.
Reserva anticipada al Centre Cívic Ter al 972 414 952 o al correu ccter@ajgirona.cat
El mateix dia registre i accès segons disponibilitat.

Ho organitza: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web