girona.cat
VIRTUAL

El desenvolupament de públics culturals a partir de la COVID-19

Legitimació social i reducció de les desigualtats d’accés i contribució a la cultura

Tipus:Simposi
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Oficina de Foment de les Arts
Preu:Gratuït

El desenvolupament de públics és un dels reptes més importants que afronta el sector cultural. Des de fa alguns anys, el conjunt del sector assaja maneres de consolidar els públics habituals i d’incorporar nous públics, convençut que és la principal garantia de sostenibilitat, de reducció de desigualtats socials i de legitimació social.
A més, el context actual provocat per l’impacte de la pandèmia de la COVID-19 i els canvis estructurals que se’n derivin, fa que s’accentuï encara més la seva importància estratègica a mig i llarg termini.
Aquest simposi virtual, que tindrà lloc entre els dies 20 i 21 d’octubre de 2020, convida els operadors culturals a reflexionar conjuntament sobre la qüestió, amb l’objectiu d’ajudar-los a preveure el nou context i facilitar que s’hi adaptin de forma exitosa, de manera que puguin desenvolupar estratègies de desenvolupament de públics que col·laborin a la legitimació social i a la reducció de les desigualtats d’accés i contribució a la cultura.

Organitza: Ajuntament de Girona - PECT Indústries Culturals Creatives de Girona i entorn territorial

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web