girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemŕtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Presentació del llibre "Del Tunari al Ausangate, el despertar de una antigua sacerdotisa"

Tipus:Presentació
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Gratuďt

L'autora d'aquest llibre ens deleix amb un relat mŕgic que ens permetrŕ experimentar una sčrie d'aventures i ensenyaments sagrats recollits al llarg de la seva peregrinació pels diferents llocs mŕgics dels Andes i que tenen com a testimoni dues muntanyes: el Tunari (Bolivia) i el Ausangate (Perú).
L'escriptora, una reconeguda sanadora, porta gran part de la seva vida formant grups d'aprenents, aportant una gran saviesa al despertar d'una nova conscičncia.
Prova a endirsar-te en el llenguatge silenciós de la Mare Terra.

A cŕrrec de Maria Dina García.

Per normativa de protecció del covid-19, per reservar la teva plaça t'has de posar en contacte amb el Centre Cívic Ter: 972 414 952 o ccter@ajgirona.cat

Organitza: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web