girona.cat

Litus

Hablo tu idioma pero no lo entiendo

Tempo sota les Estrelles
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Jardins del passeig Arqueològic
Preu:Gratuït

Compositor, cantant, guitarrista, pianista i actor, amb més de vint anys als escenaris, Litus és un animal musical. La seva música és una cruïlla de diversos estils: el soul i el pop poden conviure pacíficament amb el funk, el folk o el rock. Les seves cançons són elegants, elaborades i molt riques en instrumentació. Capaç d’aconseguir tornades vigorosos i enèrgiques que arriben a ser entranyables.
L’experiència obtinguda durant aquests anys li ha donat l’oportunitat de ser molt versàtil a l’escenari. Té molt clar que els seus concerts són un show en què la música s’interpreta molt lliurement. L’any passat publicava el seu sisè treball, Hablo tu idioma pero no lo entiendo (U98 Music, 2019). “Em sento molt orgullós d’aquest nou disc. Personalment em transmet una sensació de serenitat; em noto desacomplexat”.
Litus compagina la presentació d’aquest disc amb la presència al programa Late Motiv, el xou nocturn d’Andreu Buenafuente, que s’emet entre setmana a Movistar Plus. Al mateix temps és director musical i intèrpret de més de vint personatges en l’obra Lehman Trilogy de Sergio Peris-Mencheta.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web