girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organitzaciˇ i mantindran el format telemÓtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a mÚs informaciˇ.

Del joc i del xoc

Acte d'obertura del curs 2020-2021 de l'Aula d'escriptura

Tipus:ConferŔncia
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la MercŔ
Preu:Gratu´t

L’Aula d’escriptura obre el curs amb ilĚlusiˇ per continuar animant a escriure. I ho fa amb la veu d’un escriptor que entusiasma i s’entusiasma: la de MÓrius Serra. Ens parlarÓ de viure i escriure, de com es relacionen vida i obra, de com es concilia l’escriptura amb l’ofici de viure... Reflexions que compartirÓ des de la seva mirada d’escriptor que viu amb i per les paraules. Una sessiˇ oberta a tothom que dona el tret de sortida a un nou curs per escriure i llegir.

A cÓrrec de: MÓrius Serra. Organitza: Aula d'escriptura. Foto: Guillem Medina (Wikimedia Commons). Inscripciˇ: gratu´ta enviant un correu electr˛nic a emhu@ajgirona.cat. Les inscripcions es tancaran el mateix dia de l'activitat a les 12 h del mig dia. No s'acceptaran les inscripcions que entrin mÚs tard

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web