girona.cat

Parlem de Cinema? Navidades en Julio

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Parlem de Cinema?
Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Christmas in July (Navidades en Julio) de Preston Sturges (Estats Units, 1940). 70 minuts. VOSE

Jimmy McDonald es nega a casar-se amb la seva xicota, Betty Casey, fins que no hagi prosperat. Per complir el seu somni, Jimmy, a qui li encanta participar en concursos, envia un lema al concurs de la Companyia Cafetera Maxford. Tres dels seus amics decideixen gastar-li una broma i li envien un telegrama dient-li que ha guanyat els 25.000 dòlars del primer premi. Jimmy, Betty i tota l'oficina comencen a celebrar-ho. El senyor Baxter pensa que les idees de Jimmy han de ser bones i li dóna un càrrec el departament de publicitat. Però apareix el senyor Maxford i denúncia a Jimmy.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 54 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web