girona.cat

Invisibles. Honeymoons

Mostra de Cinema d'Autor

Invisibles
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que veuen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

En aquesta sessió projectem: Honeymoons de Goran Paskaljevic (Sèrbia, 2009). 95 minuts. VOSE

Amb l'esperança de trobar una vida millor, dues joves parelles decideixen emigrar a Europa occidental. Els albanesos Melinda i Nik van a Itàlia per poder viure lliurement la seva relació prohibida. Els serbis Vera i Marko creuen Hongria camí a Àustria. Marko, un violoncel·lista de notable talent, ha aconseguit que l'acceptin en l'Orquestra Filharmònica de Viena. Però en arribar a la frontera, i malgrat tenir els visats en regla, comencen a tenir problemes.

Aforament: 30 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Inscripció prèvia obligatòria: a través d'aquest enllaç o bé trucant per telèfon al 972 412 777. És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Es prendrà la temperatura corporal dels assistents abans d’accedir a la sala. Entrada: lliure. Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web