girona.cat

AFORAMENT COMPLET! Poesia cantada de Joan Salvat-Papasseit

Amb Toti Soler i Mita Casacuberta

Del poema a la cançó
Tipus:Conversa
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

De formació autodidacta i extracció proletària, Joan Salvat-Papasseit és un del representants més significatius de l'avantguarda històrica a Catalunya. Parlarem sobre la seva poesia amb Toti Soler, figura destacada de la música contemporània a Catalunya i del panorama de la Nova Cançó, i Mita Casacuberta, doctora en Filologia catalana i especialista en literatura catalana dels segles XIX i XX.

És la tercera i última conversa del cicle "Del poema a la cançó" dedicada a Joan Salvat-Papasseit amb Toti Soler i Margarida Casacuberta. Un cicle sobre poesia i música, sobre com els músics d’avui interpreten la poesia catalana contemporània. Descobrirem els universos literaris de poetes emblemàtics com són Joan Salvat-Papasseit, Maria Àngels Anglada i Salvador Espriu. Però també aprofundirem en el camí que fa el cantautor per acostar-s’hi. Un diàleg que permetrà parlar de poesia, de música i de procés creatiu.





Ho organitzen: Càtedra de Poesia Contemporània Joan Vinyoli i Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, i Escola Municipal d’Humanitats. Inscripció gratuïta: enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat amb el nom i cognom. Places limitades. Les inscripcions es tancaran el mateix dia de l'activitat a les 12 h del mig dia. No s'acceptaran les inscripcions que entrin més tard

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web