girona.cat

Acte ajornatCiutats i cura

Debats en Treball Social i Política Social

Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:9 €   |   Gratuït

Nova data 11/11/2020Els Debats en Treball Social i Política Social celebren, aquest any, la desena edició. Al llarg d’aquests 10 anys han abordat temàtiques diverses que han posat sobre la taula realitats i fenòmens vinculats amb les polítiques socials i el benestar, en un context local i global. L’edició d’enguany posa el focus en les ciutats i les cures, un dels grans reptes que haurem d’afrontar en el futur més immediat. Dues realitats, aquestes, que semblen condemnades a confluir, ateses les transformacions socials en relació a l’edat i el gènere, entre altres, i la tendència cada vegada més important a situar les ciutats i els municipis com els actors de referència per a la vida en comú des de la proximitat.

Destinataris:
Professionals de la intervenció social i educativa, estudiants, investigadors, docents, món associatiu i públic en general.

Modalitats d’inscripció:
A - Tota la jornada, 9 € (inclou les 5 sessions i el dinar; de 9 a 19.30 h).
B - Gratuïta (inclou les sessions 3, 4 i 5; de 15.30 a 19.30 h).

Horari: de 9 a 19.30 h. Ho organitza: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya - Delegació de Girona, Universitat de Girona, UNED Girona, Campus Arnau d'Escala i Ajuntament de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web