girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Vols fer servir programari lliure a la teva entitat?

Laboratori Social d'Innovació

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

Taller gratuït dirigit a entitats i associacions de Girona per aprendre a migrar i utilitzar alternatives informàtiques lliures i gratuïtes FLOSS (Free Open Source Software).

Cada entitat participant rebrà l'equip informàtic, recentment substituït de l’Ajuntament, que haurà reciclat instal·lant eines tecnològiques lliures i obertes.

Cal inscricpció. Places limitades a dues persones per entitat. Cal que l'entitat estigui registrada al Registre d'entitats de l'Ajuntament de Girona.

Dia i hora: Dimecres, 4 de març de 17.30 a 20 h. Durada: 2,5 hores. Hi col·labora: Colectic. Ho organitza: Laboratori Social d'Innovació de Girona Emprèn Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament, en el marc del pla de treball de l’AODL de Tecnologies Digitals

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web