girona.cat

Acte ajornat'Mindfulness'per a persones emprenedores

A Girona Emprèn parlem de...

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

Acte ajornatCada cop més s’assumeix que l’èxit dels projectes ve determinat en bona part pel nivell de benestar de les persones que els lideren. El Mindfulness és un dels camins per arribar al benestar individual i de les organitzacions. Centrar-se en l’aquí i l’ara és essencial per enfocar i assolir els objectius professionals.

La sessió permetrà, a partir de les tècniques de meditació, aprendre a millorar la capacitat d'atenció, afavorir l'equilibri físic i emocional, optimitzar la gestió del nostre temps, desenvolupar relacions inerpersonals constructives.

Sessió a càrrec de Cristina Bubé i Casas, instructora de Mindfulness per a la Mindfulness Association de UK, amb experiència professional i emprenedora en el sector del turisme.

Sessió dirigida a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb tres anys d'antiguitat.

L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades.

Les accions que duu a terme el servei Girona Emprèn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Dia i hora: Dimecres, 25 de març de 16 a 18 h. Durada: 2 hores. Formació a càrrec de: Cristina Bubé Casas. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web