girona.cat
La situaciˇ d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancelĚlar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagaciˇ del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a mÚs informaciˇ.

Tallers de rob˛tica, impressiˇ 3D i Escape Room tecnol˛gica

Setmana dedicada al dia internacional de la Dona i la Nena a la ciŔncia

Tipus:Taller
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Girona EmprŔn
Preu:Gratu´t

Tallers dirigits a nenes i nens de 8 a 12 anys d'edat per a apropar als mÚs joves a les STEAM. Es tractarÓ d'un taller de rob˛tica educativa i un d'impressiˇ 3D a cÓrrec d'Innova't Educaciˇ, aixÝ com d'una 'Escape Room' tecnol˛gica a cÓrrec de l’associaciˇ gironina Femme Inline.

L'aula de formaciˇ del Girona EmprŔn i el taller del Laboratori Social d'Innovaciˇ, al carrer Tarragona, 40, acolliran els tallers de rob˛tica educativa i impressiˇ 3D. De forma paralĚlela als tallers, les persones podran participar en una des les tres sessions de 'Escape room light'. Es tracta d'un joc de pistes amagades dines el recinte que s'hauran de desxifrar per mitja de realitat augmentada o codis QR.

Els tallers sˇn gratu´ts i cal inscripciˇ prŔvia. En aquests moments les places estan totes reservades. Les noves inscripcions quedaran en llista d'espera.

Dia i hora: Dissabte, 15 de febrer a les 10 h. Ho organitza: └rea de Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web