girona.cat

Cinema i Educació. Cisne Negro

Cicle de cinema educatiu

Cinema i Educació
Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El VIII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

En aquesta ocasió parlem de trastorns alimentaris: Black Swan (Cisne Negro) de Darren Aronofsky (Estats Units, 2010) 109 minuts VOSE

Nina, una brillant ballarina que forma part d'una companyia de ballet de Nova York, viu completament absorbida per la dansa. La pressió de la seva controladora mare, la rivalitat amb la seva companya Lily i les exigències del sever director s'aniran incrementant a mesura que s'acosta el dia de l'estrena.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Presenta i condueix el debat final: Sergi Garcia, psicòleg del Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona. Entrada: lliure. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web