girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Acte ajornatMiquel González (orgue) i Helio Garcia (trompeta)

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Casa de Cultura
Preu:3 €

AJORNATL’organista Miquel González i el trompetista Helio García presenten un recorregut a través de grans compositors de la música barroca. El concert s’obrirà amb la música del compositor italià Pietro Baldassare. El programa també inclou obres de Bach i Telemann, dos grans compositors alemanys del barroc amb una extensíssima obra, i la música de Torelli, violinista i compositor italià, destacat per la seva músic per a instruments d’arc i trompeta.

ACTIVITAT AJORNADA. VENDA D'ENTRADES. Anticipades, fins el dia abans del concert, a través de la pàgina web i a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h. A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit. Només s’accepta pagament amb targeta.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web