girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Tarta Relena

ENTRADES EXHAURIDES Presentació d’Intercede pro nobis Marta Torrella(contralt) i Helena Ros (soprano)

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Casa de Cultura
Preu:3 €

Intercede pro nobis és la manera com Tarta Relena tanca la cerimònia que va començar amb la publicació d’Ora pro nobis el gener de 2019. D’aquella embranzida en va sorgir l’energia per gravar aquest segon EP, que inclou elements nous que demostren la ràpida evolució del grup en la seva arriscada aposta per fer evolucionar el folk cap a noves sonoritats.

INTÈRPRETS: Marta Torrella (contralt) i Helena Ros (soprano). VENDA D'ENTRADES. Anticipades, fins el dia abans del concert, a través de la pàgina web i a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h. A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit. Només s'accepta pagament amb targeta.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web