girona.cat

Parlem de Cinema? Tarda Negra

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Parlem de Cinema?
Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Dog Day Afternoon (Tarda negra) de Sidney Lumet (Estats Units, 1975) 120 minuts VOSE

Uns delinqüents d'estar per casa decideixen atracar la sucursal d'un banc de Brooklyn. No obstant això, a causa de la seva inexperiència, el robatori, que havia estat planejat per a ser executat en només deu minuts, es converteix en un parany per als atracadors i en un espectacle per a la televisió en directe.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 40 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web