girona.cat
La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Eurítmies. Del traç a l’espai

De Mar Serinyà Gou

Tipus:Inauguració
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

Un any més reprenem la col•laboració entre la UdG i l’Escola Municipal d’Art que permet que els estudiants d’Història de l’art assumeixin la tasca d’organitzar una exposició. En aquesta ocasió hem treballat amb l’artista Mar Serinyà (Torroella de Montgrí, 1986), per a qui, en les seves paraules, “l’art és una eina de coneixement, creixement i alliberació”.

Comissaris: Modesta Abras, Pau Bagué, Faia Bermello, Maria Carreras, Carla Cerrillo, Ariadna Crodboa, Anaïs Córdova, Paula Corominas, Olga Cros, Laia Guillamon, Josep M. Iglesias, Claire Joiris, Marta Lambardi, Diana Ledok, Jorge Luque, Laia Mengibar, Paula Noguera, Anna Pagès, Alexia Ribera, Sofía Belen Ríos i Melani Rojas. Ho coordina: M. Lluïsa Faxedas i Manel Bayo. Ho organitzen: Universitat de Girona i Escola Municipal d'Art. Fotografia: Juan Villegas (2010), Eurítmia 5 de Mar Serinyà Gou

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web