girona.cat

Invisibles. Mimosas

Mostra de Cinema d’Autor

Invisibles
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut (Museu del Cinema)
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que veuen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

En aquesta sessió projectem: Mimosas d’Oliver Laxe (Espanya, 2016) 96 minuts. VOSE

Una caravana transporta a l'ancià Sheikh a Sijilmasa per ser enterrat al costat dels seus familiars. Mentre viatgen per l'Atles marroquí el vell mor. Ahmed i Said diuen conèixer el camí a Sijilmasa i s'ofereixen a portar el seu cos fins allà.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 60 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Es prendrà la temperatura corporal dels assistents abans d’accedir a la sala. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web