girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organitzaciķ i mantindran el format telemātic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informaciķ.

Pere Bosch Gimpera. Formaciķ, maduresa i exili d'un prehistoriador

Amb el Dr. Francesc Gracia Alonso

Tipus:Conferčncia
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu d'Histōria de Girona (Sala d'Exposicions)
Preu:Gratuīt

El Dr. Francesc Gracia, en el marc de l'exposiciķ "Arqueologia a l'exili," parlarā dels homes i les dones que, enmig de les dificultats de la Guerra Civil, treballaren incansablement per protegir el patrimoni cultural catalā i garantir-ne la seva transmissiķ a la posteritat, com Pere Bosch i Gimpera.

Activitat presencial que s'adapta a les mesures de seguretat, prevenciķ i protecciķ enfront la COVID-19 que estableixen les autoritats sanitāries.
Aforament limitat

A cārrec de: Dr. Francesc Gracia Alonso, Catedrātic de Prehistōria de la Universitat de Girona. Ho organitzen: Museu d'Histōria de Girona, Ajuntament de Girona. Hi colˇlaboren: Generalitat de Catalunya, Museu d'Arqueologia de Catalunya, Memorial Democrātic. Amb el suport de: Diputaciķ de Girona. Activitat presencial que s'adapta a les mesures de seguretat, prevenciķ i protecciķ enfront la COVID-19 que estableixen les autoritats sanitāries. Aforament limitat, és necessāria la inscripciķ prčvia

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web