girona.cat

Parc Infantil de Nadal de l'Esquerra del Ter

PARC INFANTIL DE NADAL DE L'ESQUERRA DEL TER
Tipus:Altres
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:4 € entrada general al Parc de Nadal (inclou tots els tallers del dia)

I aquest Nadal... tornem a fer activitats del Parc Infantil de Nadal de l'Esquerra del Ter al Centre Cívic Ter! No t'ho pots perdre!
Els dies dimecres 27 i dijous 28 i divendres 29 de desembre veniu a passar la tarda amb els nostres racons de jocs de taula, d'imatge, manualitats, creativitat... Moltes sorpreses que has de venir a gaudir.
Tallers de cuina, fanalets, 3D, teatre, circ... Animació infantil, jocs de taula i kapla, tallers de maquillatge i photocall. I podràs fer la teva carta pels reis mags i entregar-la als patges reials!

Aquest any 1 euro de la inscripció serà destinat a La Sopa. Centre d'Acollida i Serveis Socials.
Els infants de menys de 10 anys han d'estar sempre acompanyats per una persona adulta. Les activitats estan pensades per poder fer-les en família.

Horari: de 16 a 19.30 h
Edat: de 0 a 14 anys
Preu: 4 € per família
Per tallers amb inscripció: el mateix dia a les 15.30 h
Els infants han de venir acompanyats d'un adult. Les activitats estan pensades per fer-les en família també.

Ho organitza: Projecte Pissarra del Ter (AFA's de les escoles Balandrau, Domeny, Taialà, IES Carles Rahola, Escola Bressol la Baldufa i Centre Cívic Ter). Hi col·labora: Contaminando Sonrisas, FAVIBC, grup de joves Espai Jove Santa Eugènia, Dr. Fly, Robòtica ciència i tecnologia, Associació Juvenil Salsa Jove i voluntaris de l'AAVV de l'Esquerra del Ter, voluntariat del servei de comunitària de l'Institut Carles Rahola, Roger Tugues, Vidal Font paper, Biblioteques de Girona.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web