girona.cat

Tècniques efectives de e-mail màrqueting

Curs Forma't en...

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

L’e-mail màrqueting és l’eina més efectiva i amb més retorn de la inversió que disposen les empreses per fer màrqueting digital, però cal saber utilitzar les eines específiques i dominar la tècnica. L’objectiu del curs és conèixer aquestes eines i tècniques que permetran la optimització d’aquest canal de comunicació cap a la clientela per tal d’afavorir la seva fidelització.

Durant la sessió s’aprendrà a fer campanyes efectives de e-mail màrqueting. Es veuran les eines per a realitzar-lo i es tractarà de com es confeccionen els continguts, com es fa la gestió de les llistes de distribució segons la normativa vigent, com es segmenten els públics, com es fa un pla de publicacions, com s’avaluen els resultats, entre d’altres.

L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades.

Les accions que duu a terme el servei Girona Emprèn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Dia i hora: Dimarts, 17 de desembre de 9.30 a 13.30 h. Durada: 4 hores. Sessió a càrrec de: Xavier Romo Ros,Consultor i formador de MC Empreses. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web